woensdag, januari 24, 2007

Meeting the Queen

In mei 2006 opende de Koningin de natuurbrug tussen Hilversum en Bussum. De bovenbouw van onze school was uitgenodigd om een rol te spelen bij deze opening.
Van de week kwam ik de foto's tegen en zag eindelijk een LO met deze foto's voor me. Dus... aan de slag!

**In may 2006 de Queen opens de Naturebridge between Hilversum and Bussum. The oldest kids of our school where invited to play a part at this opening.
This week I came across the pictures and now I saw a LO with this pictures in my head. So... at work!Meer info over de Natuurbrug:
Door geïsoleerde natuurgebieden te verbinden, krijgen planten en dieren nieuwe levenskansen. Het Goois Natuurreservaat nam het initiatief om een natuurbrug aan te leggen, waardoor de natuurgebieden van de Vechtstreek, de 's-Gravelandse buitenplaatsen en het Spanderswoud worden verbonden met de heidevelden van het Gooi en de natuurgebieden van de Utrechtse Heuvelrug.


Voor wie er nog aan mocht twijfelen:
De reeën maken dankbaar gebruik van de Natuurbrug Zanderij Crailoo.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Daar heb je weer superleuke LO's van gemaakt, Miranda!!! Ik hoop t.z.t. mee te maken dat de natuurbrug bij Soesterberg open gaat. Ik ben er erg voor dat ze de Heuvelrug op deze manier weer een beetje herstellen!!

Marga zei

ohhh, leuk idee zo met een heel aantal foto's op een spread.

Michelle zei

leuke lo's weer! En wat gaaf dat je zo hoog staat in de top 2000 hahah :D heb je even opgezocht, maar zie nu net dat je ook al een counter hier hebt :D

*Fauve* zei

Beautiful layout,it fits perfect together!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...