dinsdag, december 06, 2011

5 December ~ December Daily


 
Sinterklaasavond. Bij pappa en mamma op de Witte de Withstraat. Beiden wilden ze graag dat we pakjesavond bij hen vieren. Het wordt een avond met een lach en een traan.

Het is heerlijk om te zien hoe opgewonden Emil is. De cadeautjes liggen al in de kamer, maar toch schrikt hij zich rot als ik hard op de deur klop. Hij weet niet waar hij naar toe moet…. 
Maar kan er even later wel om lachen.

Regina heeft slaatje gemaakt, zoals we dat al sinds onze kindertijd eten met verjaardagen en feestjes. Als we allemaal wat te eten hebben, mogen de eerste cadeautjes open. Emil pakt de cadeautjes en deelt ze uit. Natuurlijk zijn er veel cadeautjes voor Emil, maar ook de rest wordt verwend. Het thema van de avond lijkt hartjes. Voor ieder gezin is er een glazen hartje voor in de kerstboom. Daarnaast zijn er ook nog rieten harten om op te hangen. Onze manier om onze liefde voor elkaar uitdrukking te geven… in deze moeilijke periode.

Love, Miranda

2 opmerkingen:

Miranda zei

Prachtig zeg, met die hartjes.... Kan me voorstellen dat het een avond met een traan en met een lach was... Mooie foto's!

marlies zei

dikke knuffel !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...