zondag, december 04, 2011

3 December ~December Daily

Vandaag hebben we sint gevierd met Eliis, André en Bo.
Rond 3 uur waren we bij hen. Bo was al helemaal hyper de pieper. Spannend hoor.
De zwarte pieten cupcakes vielen zeer goed in de smaak. Bo vond ze echt super mooi en bleef er maar naar kijken.
Gelukkig werden ze ook met smaak opgegeten! Hihi, piet zijn wangen opeten...
 
Natuurlijk zongen we Sinterklaas liedjes. Bo kent ze allemaal uit haar hoofd. En dat met 4 jaar... Knap!
En dan ineens, een hoop lawaai, pepernoten die door de gang vliegen. Schrikken!
Maar Bo is niet bang, ook al schrikt ze wel. Ze gaat snel kijken. En ja hoor door de gang heen liggen allemaal pepernoten, al onze schoenen liggen door elkaar, en voor de deur staat een zak met cadeautjes. Op de trap naar de straat liggen ook allemaal pepernoten. Dat was echt een rommelpiet!
Bo ruimt alle pepernoten netjes op en kijkt nog even of ze Piet nog ziet op straat. Nee... die is vast net de hoek om.

En dan cadeautjes uitpakken. Bo duikt de zak in en zoekt de cadeautjes uit. Een cadeautje voor Bo! Dat is geen probleem, haar naam kan ze prima lezen.
Dan een cadeautje voor p-a-p-a, ja voor André! Af en toe heeft ze wat hulp nodig met de namen lezen, amar ze komt er al best aardig uit.
Na een poosje ligt er een hele stapel uitgepakte cadeautjes voor Bo. Veel tijd om ze te bekijken neemt ze niet, want.. er zijn nog meer cadeautjes!Ook de rest wordt verwend met leuke cadeautjes. En dan is er een cadeautje zonder naam. Nou ja dan moet Bo 'm maar open maken en kijken wat er in zit. Drie flesjes nagellak! Voor wie zouden die zijn? Nou, voor Bo natuurlijk denkt Bo. Maar helaas voor haar, Sint had mij in gedachten... Dat is wel even moeilijk! Maar als ik beloof dat ik haar nageltjes zal lakken, dan is het goed!

Het einde van de zak met cadeautjes komt in zicht. Bo verdwijnt bijna helemaal in de zak, op zoek naar de laatste paar. Zo'n grappig gezicht!

Als dan alle cadeautjes uitgepakt zijn, we Sint bedankt hebben en er met de eerste cadeautjes gespeeld is, gaan we met z'n allen gourmetten. Hmmm!

Love, Miranda

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...