dinsdag, mei 01, 2007

Scrapstreet star...

Eindelijk even tijd en zin om een berichtje op mijn blog achter te laten. Door het mooie weer, Koninginnedag en misschien ook een beetje teleurstelling was het er nog niet van gekomen.
Je begrijpt het al.... ik ben niet de Scrapstreet Star en heb ook geen plaatsje in het magazine team bemachtigd. Jammer!

De winnaar is Janneke. Janneke, van harte gefeliciteerd!!!!!

Na de eerste teleurstelling, kijk ik vooral terug op een fantastische periode, met ontzettend leuke uitdagingen. En ja, wel een plaatsje in de top tien. Toch een goede prestatie, vind ik. Met natuurlijk ook mooie layouts! En da's misschien nog wel het belangrijkste!

Een bedankje voor al die mensen die me gesteund hebben de laatste weken! Door te stemmen, door mee te denken, door uitdagingen aan te gaan. Dank jullie wel!

De envelop voor diegenen die aan de challenge hebben meegedaan komt eraan. Wil er eigenlijk nog iets in doen, maar door het mooie weer komt het er niet van. Maar... hij komt echt!

9 opmerkingen:

Marga zei

mmmmmmmmmmmm, Janneke was al dt lid volgens haar site sinds 2006.............hoe kan dat dan????
Maar Miranda, niet te lang getreurd, je werk is dubbel en dwars een plekje in een dt team waard!!! Komt tijd komt raad ( en anders weten ze mooi niet wat ze missen!!!!!!)

Ingrid zei

Ik kan me de teleurstelling voorstellen. Je hebt tenslotte prachtige projecten gemaakt. En wel een beetje vreemd dat Janneke al DT lid is. Maar zoals Marga ook al zegt, niet te lang getreurd. Je hebt er in ieder geval mooi werk voor jezelf aan overgehouden en wie weet een plekje in het Dolls DT!?

Anoniem zei

Wat ontzettend jammer, Miranda!! Je hebt zulke mooie LO's gemaakt. Maar er is vast wel een DT waar wel een plekje voor je is!!! Geniet maar heerlijk van het geweldige weer!

Serai Meulen zei

wat jammer Miranda. voor mij was je iig de winnaar :o) (mss maar een kleine troost)

Rianne zei

He wat balen Miranda!!!!!
Je had het zeker verdiend!

scrappeter zei

Heej wat jammer zeg... Maar je hebt echt geweldige layouts gemaakt, vond ze allemaal helemaal super!! En je bent toch VER gekomen!!!

Monique zei

O wat jammer Miranda! Maar top 10 is toch ook super!!! En als ik haar werk zo bekijk is het duidelijk weer een kwestie van smaken verschillen zonder dat de éen of de ander beter of slechter is... vreemd dat ze daar al DT lid is...

mirandaf zei

Nou wat onwijs jammer zeg!!!! Ik had dit niet verwacht! Maar je bent echt heel ver gekomen en voor mij een heel groot voorbeeld!
Ik ga helemaal met Serai mee! :D

Je@net zei

Jammer meis!!
Maar je lootjes waren super, stuk voor stuk!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...