maandag, mei 09, 2011

One little word March: Action!

Eindelijk! Hier is dan mijn layout van Maart voor One Little Word.

Het heeft even geduurd, maar.... dat had vooral te maken met het maken van de layout. De opdracht die er bij hoorde, heb ik wel meteen uitgevoerd.
Deze maand stond in het teken van ACTIE! Eén kleine actie met betrekking tot je woord.
Voor mij was deze actie om mijn woord LOVE nu eens op mezelf te richten, in plaats van op de mensen die ik lief heb.
Dus plande ik op mijn vrije woensdag elke week iets voor mezelf in. Iets waarvan ik ontspan en me beter voel. Even tijd en aandacht voor mezelf. Lekker fotograferen, scrappen, lezen of wandelen.
In de envelop onder de kalender zit deze journaling:


De eerste 2 maanden van dit jaar ben ik druk geweest met mijn woord Love. Ik vond het vooral belangrijk om mijn liefde voor mijn familie te laten zien in woord en daad. Dat is denk ik prima gelukt. Maar... daarbij ben ik toch 1 ding wel een beetje vergeten: mezelf lief te hebben!
Aan het begin van Maart wordt me dit pijnlijk duidelijk; ik heb een depressie. Zucht!
Alle liefde en aandacht is vooral naar pappa en mamma gegaan want die hadden het hard nodig. Maar voor mezelf heb ik te weinig tijd en aandacht ingebouwd. Gewoon doorgaan, ook al is het moeilijk en zwaar. De emoties rondom pappa’s ziekte kosten me veel energie, zeker de week van de voorjaarsvakantie als hij opgenomen wordt in het ziekenhuis met koortsaanvallen.
Mijn lichaam roept dus Stop!En hoe moeilijk ik dat ook vind, ik zal er naar moeten luisteren.
Het wordt me door de opdracht van Ali duidelijk dat ik liefde en aandacht voor mezelf moet hebben. Mijn actie voor deze maand moet mijzelf betreffen. Van mezelf houden en lief zijn voor mezelf is mijn opdracht. En ik denk dat dat best een lastige gaat zijn!


Other posts about One Little Word.

Love, Miranda

3 opmerkingen:

marlies zei

prachtige lo Miranda en een schitterende journaling.
Altijd moeilijk om ook aan jezelf te denken. Maar wanneer je de tijd zo goed ingepland hebt moet het haast wel lukken toch ?

marga zei

Mooi Miranda. En goed dat je probeert tijd in te plannen voor jezelf. Doen hoor!!!!!!!!!!! Is echt belangrijk...........

José zei

Hoi Miranda,
Super mooie lay-out. Vooral de kleuren vind ik erg mooi.
Geniet nog even lekker van je vakantie en de tijd voor jezelf.
Groetjes José

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...