vrijdag, december 19, 2008

A little less, month after month

Dit jaar, 2008, heeft voor mij in het teken gestaan van afvallen. Ik was mijn dik zijn beu en wilde me gewoon weer lekker voelen in mijn lijf. En doordat ik geestelijk alles weer in balans had, is me dat ook gelukt. Ik ben bijna 30 kilo afgevallen.
**This year, 2008, was for me the year of loosing weight. I was tired of being fat and wanted to feel good in my body. And because I had back my balans, it worked out! I did loose almost 30 kilo's.En daarom een overzicht van dit jaar. Langzaam zie je me steeds slanker worden. En vooral voor mijn zelfbeeld is het goed om die foto's te zien. Want weten dat je afvalt en het beeld van jezelf aanpassen zijn toch echt 2 verschillende dingen.
** And that's why I made this review of 2008. Slowly you can see m loose weight and getting slimmer. And it is good for my self image to see this pictures. Cause knowing that you losse wait and adjusting the image of myself are 2 different things, believe me!Achter elke foto zit een klein stukje jounaling over het afvalproces en de dingen die in die maand speelden. Een jaaroverzicht, maar dan een beetje anders....
**After each pictures there is a smal piece of journaling about the proces of loosing weight and the things that were important for me that month. A year in review, but then a bit different....

15 opmerkingen:

Karin zei

Mooie LO Miranda en hartstikke leuk om dit zo in beeld te brengen.

Di zei

Wow, well done for losing all that weight Miranda. Fantastic layout. xx

Karen zei

Congratulations Miranda...you look fabulous! The layout is a lovely way to record your weight loss too X

Ingrid zei

Ik zag van de week van jou, Rozella en Ingrid bij P&P op Jeanets blog en vond je er geweldig uit zien. Leuk ook om nu de foto's van het afgelopen jaar te zien en inderdaad.....je kan heeeeel goed zien dat je bent afgevallen. Je ziet er echt top uit! M'n complimenten, Miranda. En je LO is natuurlijk ook erg mooi.

Ingrid zei

Ik bedoelde natuurlijk dat ik van de week de foto van jou, Rozella en Ingrid op Jeanets blog zag. ;-)

Alma zei

Wat een ontzettend mooie LO en vooral het verhaal erachter (letterlijk en figuurlijk ;-) ) vind ik erg mooi! Heel knap gedaan!

Kaz zei

Well done on the weight loss Miranda. You look fab!

Margreet zei

Hele mooie lo Miranda, zo'n jaaroverzicht. En heel erg knap dat je zoveel bent afgevallen!!!

Romy zei

Tjonge, wat een knappe prestatie, 30 kilo! Well done!

En je lay-out is prachtig geworden. Maar dat heeft zo'n prestatie ook wel verdiend:)

Je@net zei

Meis wat geweldig, 30 kilo is niet niks zeg! Mag je trots op zijn hoor.
Prachtig zoals je dat nu gescrapt hebt!

jolan zei

Ouwie Miranda wat goed dat je zo veel bent afgeval. Echt ik heb bewondering voor je. (ben best jaloers) Ik wens jou en je familie een gezond en gelukkig 2009. groetjes Jolanda

Rozella zei

Wat een enorme prestatie Miranda. Ik wil er in 2009 voor gaan. Maar geen 30 kilo maar tussen de 5 en 10 kilo. Jij bent zover gekomen. Knap, nu ik nog...Groetjes Rozella

Hanneke zei

Oh my.... wat geweldig goed van je, en dat je blij bent met het resultaat is goed te zien: het straalt er vanaf!! Super!!
Ik vind je lo ook erg mooi geworden!!

Rianne*Z zei

Echt een geweldige layout Miranda, maar een nog geweldigere prestatie!!!! Je ziet er super goed uit op de foto's van de Queen-uitslag!!!

Enne al het goeds toegewenst voor 2009!!!

stamprgrl zei

miranda,
I love that LO... I just love it!

-- dalis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...