zondag, november 02, 2008

Kerstsfeer...

Langzaam kom ik weer uit de kerstsfeer die ik de afgelopen 2 weken toch wel een beetje had...
Want 2 weken terug op zaterdag kreeg ik mijn pakket met de laatste opdracht voor de Queen wedstrijd. Met prachtig (en heel veel!) kerstpapier. En ik had dus tot gisteren om het in te leveren. Dus.... de afgelopen 2 weken stonden in het teken van kerst en scrappen. Elk vrij moment was ik bezig met mijn projecten. Want deze laatste ronde wil je natuurlijk goed voor de dag komen.
Vrijdag heb ik alles naar Doorn gebracht en kan ik langzaam weer 'ontkersten'.

En dan, op zondag 14 december, is het koopzondag bij Paper & Pictures en wordt de uitslag van de wedstrijd bekend. Wie zal de Queen of the Scrapbookmagazine worden?? Spannend hoor!
Maar ach, we hebben alle 3 toch sowieso al gewonnen? Uitgekozen bij de 3 besten, steeds weer gepubliceerd en leuke scrapopdrachten/ materialen gekregen. Ik vind het prima als ik 3e word.

3 opmerkingen:

Miranda zei

Nou spannend hoor! Nu echt afwachten!
Ik ben erbij en ben heel benieuwd!

Rozella zei

Hai Miranda....ben toch reuze benieuwd wat je gemaakt hebt. Ik was ook hellemaal in de mood voor Christmas maar ben eventjes uitgekerst....zal ik maar zeggen. Het is precies zoals je zegt. Ik wens zowel jou als Ingrid een eerste plaats toe....Aan de ene kant ga ik het wel missen de toegezonden opdrachtjes.....Vind het reuze leuk om je te ontmoeten in Doorn....Groetjes, Rozella

Barbara zei

Wat super dat je er zo over denkt miranda, maar .... ik vind jou werk zeer inspirerend :D dus ik geef je een grote kans !! Ik vind het ook heerlijk om op jou forum te komen lezen... al reageer ik haast nooit. Ga vooral zo door...

Groetjes Barbara

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...