zaterdag, mei 05, 2012

Eindelijk weer aan het scrappen

Na een paar maanden heb ik eindelijk het scrappen weer een beetje opgepakt.
Het kostte moeite, maar het is fijn om weer bezig te zijn.

Jamie, de dochter van vrienden, wilde graag komen scrappen in de meivakantie, dus donderdag is ze een dagje geweest. Gezellig!

Eerst een layout die al een tijdje lag, maar nog een laatste hand nodig had:
Samen met Emil een dagje in Ouwehands dierenpark. De 2 jonge ijsbeertjes waren echt schattig.

En dan een foto van Jamie haar ouders. Een foto van vorig jaar.


En een foto die ik al een tijdje had klaarliggen om te scrappen. Met alle collega's op een bed in de beddenzaak in De Meern. Eén van onze juffen ging trouwen. Ze wilden graag geld voor een nieuw bed. De ceremoniemeesters hadden toen het idee dat iedereen een foto van zichzelf op zijn bed zou maken. Natuurlijk is het dan wel leuk als iedereen van ons team samen op 1 bed ligt. Dus een middagje samen op pad!

Deze tekst heb ik er voor hen bijgemaakt:


Er was eens een leuk schooltje, midden in De Meern. Op de school werkten een heleboel leuke juffen en meesters. Met elkaar hadden ze veel lol, maar er werd ook hard gewerkt.
Veel kinderen dachten dat de juffen en meesters op school woonden en vroegen ze steeds maar weer af waar ze dan toch sliepen. Hoe ze ook zochten, de kinderen konden het maar niet ontdekken. Alles stond zo vol, daar paste toch echt geen bed meer bij…….
Sliepen alle juffen en meesters dan op een luchtbedje ofzo? Of woonden ze toch niet op school?
Vele jaren bleef het een groot raadsel en hoe ouder de kinderen werden, hoe minder ze geloofden dat de juffen en meesters op school sliepen.

Tot, op een dag, er een foto verscheen. Een foto van alle juffen en meesters op een groot bed. Een foto speciaal gemaakt voor juf Maartje en haar bruidegom Lex.
De kinderen begonnen hun zoektocht met hernieuwde ijver. Als er een foto van was, dan moest het wel waar zijn!
Maar hoe ze ook zochten, het bed konden ze niet vinden. En zo blijft de plek waar de juffen en meesters slapen, het best bewaarde geheim van De Meern.

Love, Miranda

1 opmerking:

marlies zei

wauw Miranda, wat een prachtige lo's weer !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...