zaterdag, juli 02, 2011

De laatste layouts voor het Scrapkampioenschap!

Afgelopen week ben ik nog hard aan het werk geweest. Eigenlijk had ik de moed al opgegeven dat ik alle opdrachten voor het Creabest Scrapkamioenschap zoiu kunnen maken, maar ineens kwam daar de boost waardoor ik toch een poging ging wagen. En ja het is gelukt!

Opdracht 12: Gebruik Glimmermist of een ander merk mist op je layout.


Opdracht 1: Maak een LO geheel in de teken van de eerste letter van je naam. De foto/onderwerp op de LO moet beginnen met deze letter en iets zijn wat met jou te maken heeft.

Opdracht 23: Gebruik stof op je layout. De stof moet minimaal 10 bij 10 cm groot zijn. Dit hoeft niet uit 1 stuk, je mag dit opsnijden tot kleinere stukjes, zolang het samen maar minimaal 10x10 cm is.

Opdracht 16: Maak twee (halve) LO's die totaal verschillend zijn, maar gebruik daarbij exact dezelfde foto (s). Dus twee afdrukken van steeds dezelfde foto op twee totaal verschillende LO's. 

 Opdracht 22: Maak een LO waarvan je de achtergrond zelf hebt gemaakt. Je begint op een wit vel en maakt hier een achtergrond op door b.v te schilderen of te stempelen. Het is de bedoeling dat het gehele vel bedekt word en dat er geen wit meer te zien is.

Opdracht 4: Maak een layout in de kleuren oranje en groen. Het oranje en groen moet dus allebei terugkomen in de layout. Je mag wit en zwart ter ondersteuning gebruiken, maar deze mogen samen niet meer dan 25% procent van de layout zijn, andere kleuren mag je niet gebruiken. Je foto's mogen wel meer kleuren bevatten.

Opdracht 14: Maak een layout in de kleuren geel en paars. Het geel en paars moet dus allebei terugkomen in de layout. Je mag wit en zwart ter ondersteuning gebruiken, maar deze kleuren mogen samen niet meer dan 25% procent van de layout zijn. Je foto's mogen wel meer kleuren bevatten, de rest van de layout niet.
Opdracht 24: Vandaag de opdracht om een layout in de kleuren roze en grijs te maken. Het roze en grijs moet dus allebei terugkomen in de layout. Je mag wit en zwart ter ondersteuning gebruiken, maar deze kleuren mogen samen niet meer dan 25% procent van de layout zijn. Je layout mag geen andere kleuren bevatten, de foto's mogen wel meer kleuren bevatten.

En toto slot Opdracht 25: De finaleopdracht is het maken van een layout waarmee je laat zien wat jij het leukste vond aan het scrapkampioenschap 2011. Hoe je dit doet is aan jou, zolang het maar wel een layout met een foto blijft.

Al met al heb ik alle opdrachten gemaakt en 53 punten verdiend. Vandaag lag er een leuke envelop van Vreabest op de mat met daarin een zakje knoopjes en een kortingsbon van 10 procent. Iedereen die alle opdrachten heeft gemaakt kreeg deze verrassing.

Love, Miranda

3 opmerkingen:

Miranda zei

Jeempie zeg!!! Dat zijn er nog heel wat!! Wat gaaf zijn ze allemaal, echt super mooi!
Moeilijk, maar wel leuk en uitdagend om aan de opdrachten te werken!

Fijne zondag!

Ruki zei

wow! so many GORGEUS layouts!!

Dicky zei

Het waren heel wat opdrachten bij elkaar. Ze zijn allemaal erg leuk geworden. Ik vond het erg leuk om te volgen, vooral die van de trouwerij. Groetjes Dicky

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...