zondag, juli 12, 2009

Lijf en levenDe nieuwe Lijf en leven (een special van Margriet) is uit. En daarin sta ik met mijn verhaal over hoe ik ben afgevallen met Streep je slank.
Spannend hoor om jezelf zo te zien!

In Februari (voorjaarsvakantie) is er een fotograaf met stylist en visagist bij me langs geweest om foto's te nemen. Een telefonisch interview had ik al eerder die maand gedaan.

In het artikel staat dat ik 30 kilo ben afgevallen. Was ik toen ook, maar inmiddels ben ik 42 kilo afgevallen. Dus... nog slanker dan op de foto's. En daar ben ik trots op.

Een paar foto's die gemaakt zijn en niet in het artikel geplaatst (met dank aan de fotograaf Sander Morel die ze naar me gemaild heeft).Zelf heb ik op die dag ook een paar foto's gemaakt:En dan nog een foto van de dag voor ik begon met afvallen (oudjaarsnacht 2007 op 2008).Hele verbetering toch?

4 opmerkingen:

Miranda zei

Jeminee zeg!!! Wat onwijs goed van je!!! En nu al op 42 kilo! Meer hoeft er toch zeker niet af???
Nou echt mega goed van je!!!
Ga zo opzoek naar de Margriet!

Barbar@ zei

Jeetje Miranda wat een verschil!! ben stiekem wel heel jaloers hoor. En nu nog meer benieuwd naar hoe je het hebt gedaan.
Gr, Barbara

Karin zei

Ik vind het een megaprestatie van je, maar dat weet je al lang. Je ziet er super uit zeg. Weet niet of je nog meer wilt afvallen, maar het moet wel mooi blijven hè?! Hoop ook ooit een keer zo ver te komen. Ga in elk geval morgen even de Margriet kopen.
Groetjes,
Karin

Ingrid zei

Wat een GEWELDIGE prestatie, Miranda. Echt super!! Je ziet er ontzettend goed uit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...