maandag, augustus 18, 2008

Een drukke vakantieweek!

Afgelopen week heb ik een drukke maar gezellige vakantieweek gehad.

Maandag natuurlijk een dagje wennen aan het thuis zijn...

Dinsdag een rondleiding door de sportschool en een proefles spinning (RPM) gedaan. Ik was voorbereid dat het zwaar was, maar zo zwaar.... Maar wel leuk en lekker, dus heb ik me later in de week ingeschreven!

Woensdag hebben we met een groep meiden gescrap bij Arine thuis. Heerlijk om iedereen weer te zien en lekker bij te kletsen. Op mijn verzoek hebben we een fotoshoot gehouden. Ik heb namelijk foto's nodig voor het project waar ik mee bezig ben (voor de Queen wedstrijd...).
Die foto's kan ik je dus nog niet laten zien, maar deze wel!
We hebben echt een super leuke dag gehad! Meiden, doen we snel weer, maar dan met z'n allen!!!!

Donderdag... ik heb geen idee. Kan het me gewoon niet meer herinneren. Tja, zal wel niets bijzonders zijn geweest dan hé?

Vrijdag ben ik de hele dag bij mijn ouders geweest. Samen met mijn moeder heb ik geschreven in haar boek "Mam vertel eens". Leuk om al die verhalen, die je anders nooit hoort eens te horen. En soms ook heel emotioneel! Mam, we gaan binnenkort weer verder!
's Avonds hebben we gegourmet met Mark en Rena onze buren. Lkke, mar tjonge wat zat ik vol....

Zaterdag was een dag waarop niet zoveel gepland stond. Maar onverwacht kwamen er allemaal mensen langs. Gezellig!
Eerst Regina, Emil en Rene, die heerlijke aardbeientaartjes bij zich hadden van de nieuwe Franse bakker hier in de buurt.
Daarna zijn we gaan kijken voor een andere auto Een prachtige gezien, waarop ik helemaal verliefd ben.... Maar, gelukkig heb ik een verstandige man. We kijken nog even verder.
Aan het einde van de middag kwamenEllis en André met Bo langs. Bo mocht 'rijden' in Hans zijn Mercedes.

's Avonds zijn we naar de Eemmeerdijk gegaan om de maansverduisteringte bekijken en te fotograferen. Jammer dat er toch wat bewolking was...En zondag hadden we dan nog 2 verjaardagen. Tante Nancy was echt jarig en Quinn is vandaag jarig!! Hieper de piep.... hoera!!!!

3 opmerkingen:

Rianne*Z zei

De foto's zijn echt leuk geworden Miranda!!!!
Je week klinkt druk, maar leuk! Ik heb ook een keer een proefles spinning gedaan, maar vond het wel erg zwaar haha!

Charlotte zei

Hey Miranda!

Gave foto's, vooral die van de maansverduistering! En zo te zien hebben jullie een supergezellige scrapdag gehad. Mooi zo! :D

Groetjes,
Charlotte

Arine zei

Leuk dat je de foto's op je blog hebt gezet, zijn echt heel leuk geworden. Ook ik ben er blij mee en het was SUPER gezellig.
Tot gauw

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...