maandag, juni 09, 2008

Mijn Queen 'perikelen'Dit is de bundel lint die ik had gekregen om mee aan het werk te gaan.
Zo heerlijk om dit in je brievenbus te vinden..!
En wat ik ermee gemaakt heb, kun je dus in de vorige post zien.

Afgelopen donderdag was ik weer even in Doorn. Om mijn opdracht voor het Augustus nummer in te leveren én om het Scrapbookmagazine op te halen.
Ik was natuurlijk super nieuwsgierig hoe mijn werk in het blad staat, en heel nieuwsgierig naar het werk van Rozella en Ingrid.
En ik ben superblij met hoe mijn werk er in staat. Kan je echt aanraden om het blad in het echt te kopen, want dan krijg je pas echt een beeld. Vandaf ongeveer donderdag ligt 'ie in de winkels.

Toen ik thuis kwam ben ik lekker op de bank gaan zitten met het SBM. Maar... ik zat niet lang rustig! Want ik las dat ik naast een miniboekje ook nog een layout moet maken voor het Augustusnummer. Oeps een miscommunicatie.
Dus even gebeld en meteen maar vrijdag aan het werk gegaan. Mijn layout is inmiddels klaar. Pfffff...

Natuurlijk donderdag ook nog leuke dingen gekocht.
Het nieuwe papier van Making Memories Note worthy (de 2e lijn!), en wat Scenic Route. Beide ga ik gebruiken om canvasjes mee te maken. Ik ben namelijk uitgenodigd voor het afscheid van groep 8 van mijn oude school uit Almere. Daar gaat de 1e groep kleuters nu van school af. Dus wil ik de kinderen die bij mij in de groep zijn gestart een kleinigheidje geven. heb van elk van hen nog een oude foto en die ga ik dus op een canvasje verwerken. Totaal 9 kinderen, dus ik heb nog wat te doen voor 24 juni!

Ook heb ik het nieuwe boek Pagemaps meegenomen. Het sketchbook van Becky Fleck. Echt super! Een aanrader als je van sketches houdt!
Dus ... ik ging weer blut naar huis...!

4 opmerkingen:

Ellen zei

Hoi Miranda wilde je even zeggen dat ik jou inzending werkelijk fantastisch vind, super hoe je dat gedaan heb.

Je@net zei

Vond je projecten super Miranda!! Mag je trots op zijn!!

Petra Coolen zei

Je hebt prachtige creaties gemaakt Miranda.

mariekefotografeert zei

Dit vind ik een pracht van een foto!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...