donderdag, mei 15, 2008

Heerlijke dag!!

Vandaag is mijn vrije dag en ik heb zo'n heerlijke dag gehad.

Ik moest onderweg met de auto om een filter voor onze jacuzzi te halen en ben meteen even doorgereden naar Paper & Pictures. Lekker met het raampje open want het is nog steeds fantastisch weer.

Ik had 3 layouts in mijn hoofd waar ik papier voor wilde hebben. En ben daarvoor prima geslaagd. Dus ik kan voorlopig vooruit.
Terwijl ik daar was had ik het met Truike over het Scrapbookmagazine dat 7 juni uitkomt. Ze vertelde dat onze projecten voor de Queen wedstrijd er prachtig opstaan. Ik ben zeer benieuwd natuurlijk, ook wat de anderen hebben gemaakt.
Al pratend kwamen we op de opdracht voor het volgende magazine. En ineens mocht ik voor €25 aan materialen uitzoeken voor die volgende opdracht. Kijk dat is nog eens leuk, toch?
Eén van de layouts die ik in gedachten had, is dus omgevormd en wordt mijn object voor het scrapbook magazine van augustus (hoezo, het duurt nog even..???).
Op de terugweg heb ik meteen nog wat foto's gemaakt hiervoor.
En vanavond kon ik niet wachten met beginnen aan mijn project.

Toen ik thuis kwam had ik op de mail ook nog een leuk bericht. Jo-Anne gaf 5 workshops van Jenni Bowlin bij Scrappen Doe je zo weg, voor a.s. zaterdag. Je moest een foto plaatsen van 'something you adore'. Nou da's niet zo moeilijk, een foto van Emil en 1 van een paardebloempluis. Beide dingen waar ik gek van ben....

En ja hoor.... ik heb een workshop gewonnen. Yahoo!!!!! Thanks Jo-Anne, see you Saturday!!

Dus.... een heerlijke dag, toch?!

5 opmerkingen:

Miranda zei

Zo dat klinkt zeker als een gave dag zeg!!! Ik ben heel erg benieuwd naar je lo's!!! Heerlijk om zo goed te slagen in de winkel!
En gefeliciteerd met je prijs, zijn ook geweldige foto's!!

Rozella zei

Gefeliciteerd met je gewonnen workshop.
Verrassend dat je al kan gaan beginnen met de volgende opdracht. Ik ben benieuwd wanneer ik iets te horen krijg...het liefst natuurlijk zo snel mogelijk.

marlies zei

he dat was een geweldige dag! Ben erg benieuwd naar de ingezonden stukken, en als eerste naar die van jou natuurlijk. Heel veel plezier vandaag !

Geertje Vierhout zei

Dat zijn van die dingen waar je blij van wordt :-)

Je@net zei

Zo zeg...over een TOP dag gesporken!!
Veel plezier met alles!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...